Σελίδες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Ραβασάκια» με σφαίρες σε εφορίες της Κρήτης

Σκορπούν το φόβο στους υπαλλήλους
Από τον άγιο Νικόλαο μέχρι τα Χανιά τα ... τρομο – μηνύματα που εστάλησαν στις ΔΟΥ του νησιού έχουν σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ και σκορπούν το φόβο στους υπαλλήλους των εφοριών. 
Άγνωστοι δράστες απέστειλαν χθες φακέλους στις εφορίες Ηρακλείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου στους οποίους μέσα υπήρχε μία σφαίρα και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.
«Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για εσάς και τους εντολείς σας». 
Αυτή την απειλητική προειδοποίηση συνοδευμένη από μια σφαίρα 9 χιλιοστών περιείχαν οι τρεις φάκελοι θέτοντας σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές.
Το απειλητικό σημείωμα που είναι δακτυλογραφημένο υπογράφει η οργάνωση με όνομα Κρητική Επανάσταση, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν τους μυστηριώδεις φακέλους, οι οποίοι φέρουν τη σφραγίδα του ταχυδρομείου Ηρακλείου. 
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. της Δυτικής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης σε δηλώσεις του έκανε λόγω για τρομοκρατική ενέργεια εκφοβισμού και για στοχοποίηση των εφοριακών. 
Εμείς δεν γράφουμε τους νόμους αλλά καλούμαστε να τους υλοποιήσουμε γιατί αλλιώς απειλούμαστε με διώξεις για παράβαση καθήκοντος, δήλωσε ο πρόεδρος της Β' ΔΟΥ Ηρακλείου Μανόλης Ρολάκης.
www.newsbeast.g
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF