Σελίδες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει τόση ανικανότητα και τόση αφέλεια σε τόσο υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια;

 
Εντύπωση  έκανε η κατάθεση του πρώην Ειδικού Γραμματέα του  ΣΔΟΕ κ.Ι. Διώτη ο οποίος είναι και πρώην εισαγγελικός λειτουργός!
Η απλοϊκή εκδοχή που μας σερβίρισε για γεγονότα, παραλείψεις και πράξεις υψίστης σημασίας για την χώρα, δεν συνάδει με το υψηλό αξίωμα που κατείχε και την προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία.
Ο κύριος Διώτης ή μας δουλεύει ή κάτι κρύβει.
 Διότι αυτός ο πρώην  δικαστικός λειτουργός , λέει ότι πήρε το USB από τον Παπακωνσταντίνου και σε αντίθεση με ότι είχε πει προηγουμένως, έκανε αντίγραφο με τη βοήθεια δικηγόρου – συνεργάτη του. Στη συνέχεια έριξε μια ματιά στο στικάκι και μετά, ω του θαύματος, αποφάσισε να σβήσει το περιεχόμενο του… στικακίου. Γιατί άραγε το έκανε αυτό;
Υπήρχε λόγος να το σβήσει; Και τι είναι αυτό που λέει, ότι δεν ξέρει πιο από τα δύο στικάκια έσβησε;
Ας υποθέσουμε ότι ο πρώην υπουργός του έδωσε ένα στικάκι από το οποίο είχαν αφαιρεθεί τα τρία ονόματα των εξαδέλφων. Αν αυτό το στικάκι υπήρχε σήμερα πιθανότατα να μπορούσαν να βρεθούν τα ίχνη της αλλοίωσης. Φαίνεται, λοιπόν, αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, ότι καταστράφηκε το στικάκι του Παπακωνσταντίνου και έμεινε το αντίγραφο. Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή.
Υπάρχει και το άλλο σενάριο. Να έδωσε ο πρώην υπουργός το στικάκι χωρίς καμιά αφαίρεση ονόματος και να έκανε την αλλοίωση ο Διώτης. Κατέστρεψε μετά το USB και έδωσε στο Βενιζέλο το αντίγραφο. Αυτό θα μπορούσε να επικαλεστεί ο Παπακωνσταντίνου και να αθωωθεί. Άντε βρες άκρη δηλαδή.
 Η όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντως που αφορά την λίστα Lagarde, τα στικάκια και την διαχείρισή τους, ο πολιτικός λόγος που ακούμε από πρώην Υπουργούς, Βουλευτές και Στελέχη Διοίκησης και οι δικαιολογίες και ακριτομυθίες παραπέμπουν ευθέως σε συνοικιακό κομμωτήριο και ας με συγχωρήσουν οι συμπαθείς κομμώτριες ανά την χώρα για τον παραλληλισμό.


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF